O službě

Psycholog na telefonu – diskrétně a okamžitě!

Odhoďte zbytečné obavy a nebojte se promluvit si o svém problému s psychologem nebo psychoterapeutem. Díky této nové revoluční službě to již snadnější nebude! Je to rychlé, diskrétní a pohodlné. Využijte psychologické poradenství přes telefon – kdykoliv a kdekoliv!

PROČ VYUŽÍT SLUŽEB PSYCHOLOGA NA TELEFONU?

Mít problém není ostuda ani známka slabosti. Každý z nás se v životě občas dostane do situace, která nám přináší těžké zkoušky a se svými potížemi si neumí poradit sám. I ten, kdo je jindy silný a odolný, se najednou cítí bezmocně, když ho potkají rány jako je rozpad vztahu, smrt blízkého člověka, ztráta práce nebo domova, zdravotní problémy, finanční krize, zrada či neva. Většinou se na nás valí vše v rychlém sledu, všechno se kazí najednou a v nesprávné chvíli, a v takové situaci je opravdu těžké obejít se bez pomoci.

NEZÁVISLÝ A NEZAUJATÝ POHLED NA VĚC

V některých případech se můžete se svým problémem svěřit blízkým lidem, najít pochopení a podporu u svých dobrých přátel a rodiny. Jenomže co když jde o věci, které jim z jakéhokoliv důvodu nemůžete či nechcete říct? Může jít o problém, který se vašich blízkých přímo týká, nebo může být příliš složitý na to, aby vám uměli poradit. Někdy jednoduše víte, že si potřebujete o svých potížích popovídat s někým nezávislým a nezaujatým – ale kde takového člověka najít? A navíc ještě takového, aby dané záležitosti rozuměl, který vám projeví pochopení a pomůže najít to správné řešení ve vaší situaci. A přesně to je úkolem odborníků z oblasti psychologie! V naší poradně vám nabízíme telefonické konzultace s diplomovanými psychology a psychoterapeuty. Tento typ služby má úplně nový koncept a v Česku je zcela unikátní!

NAŠE SLUŽBA JE ANONYMNÍ A DISKRÉTNÍ

Nikdo se nedozví, že jste využili psychologické poradenství! Ani psycholog, se kterým budete mluvit, nemusí znát vaši identitu, pokud si to nebudete výslovně přát. Velmi častým důvodem, proč se lidé neodhodlají k návštěvě psychologa, jsou obavy z reakce okolí. Vyhledat psychologickou pomoc je ještě pořád v Česku vnímáno jako něco nepatřičného, jako známka slabosti, a přitom to tak vůbec není. Vysvětlujte to však svému okolí! Bydlíte v malém městě nebo na venkově, kde se všichni znají? Nebo jste úspěšný a známý člověk a bojíte se, že by návštěva psychologa ohrozila vaši kariéru? Týká se váš problém vztahů, nevěry a bojíte se, že by se dostal k nesprávným uším? Už žádný strach z pomluv! Můžete získat radu odborníka, aniž by se kdokoliv dověděl, že máte problém!

OKAMŽITÁ POMOC
24 HODIN DENNĚ

Službu můžete využít okamžitě, přesně tehdy kdy ji potřebujete. Není potřeba se objednávat předem. Naši psychologové jsou vám k dispozici nonstop – 24 hodin denně, 365 dní v roce!

PROSTŘEDÍ, VE KTERÉM SE VY CÍTÍTE DOBŘE

Navíc mnoho lidí se v prostředí psychologické poradny nedovede dostatečně uvolnit, je pro ně těžké zde otevřeně mluvit o svých problémech. V domácím prostředí, na které jste zvyklí, a které je vám příjemné, je poradenství mnohem jednodušší.

BEZ ČEKACÍ LHŮTY

Jít k psychologovi dosud znamenalo, nutnost objednat se a čekat, někdy i velmi dlouhou dobu. Ale většinu problémů je lepší řešit okamžitě. Představte si, že vám například krachuje vztah – za dobu čekání na schůzku s psychologem se může situace úplně změnit, můžete propásnout šanci k vyřešení, kterou nyní ještě máte. Lidé v krizi jsou náchylní dělat neuvážené kroky, pálit mosty, okamžitá konzultace s psychologem ukáže jinou cestu!

VYSOKÁ ODBORNOST PORADCŮ

Kdo jsou naši poradci? Naši poradci jsou zkušení a diplomovaní psychologové, psychoterapeuti, koučové a mentoři. S dlouholetou praxí v oboru, se zkušenostmi s krizovými intervencemi a absolvovanými psychoterapeutickými výcviky. O jejich odbornosti se můžete sami přesvědčit v jejich osobních profilech. Kde naleznete jejich životopisy, náhledy diplomů a certifikátů a přehled jejich pracovních zkušeností. Každý z našich poradců se specializuje na vybrané oblasti. Roli při výběru toho správného poradce jistě hrají i osobní sympatie, vždyť jde o velmi soukromé záležitosti, se kterými byste se nesvěřili komukoliv.

VŠE ŘEŠÍTE Z POHODLÍ SVÉHO DOMOVA

Nemusíte nikam chodit, Nestresujte se cestováním, zbytečnou ztrátou času, velkou vzdáleností ani čekárnami. Pracoviště psychologa může být od vašeho bydliště vzdálené, konzultační hodiny psychologa se mohou krýt s vaší pracovní dobou, a to všechno jsou velké, mnohdy nepřekonatelné překážky. Navíc ušetříte čas a cestovné.

Odhoďte zbytečné obavy a nebojte se promluvit si o svém problému s psychologem nebo psychoterapeutem. Díky této nové revoluční službě to již snadnější nebude! Je to rychlé, diskrétní a pohodlné. Využijte psychologické poradenství přes telefon – kdykoliv a kdekoliv!